De Race for the Cure® is het grootste sportevenement ter ondersteuning van de strijd tegen borstkanker in Europa. Het evenement helpt borstkankerorganisaties om fondsen te werven en het bewustzijn bij de bevolking te vergroten.

De Race for the Cure® brengt mensen die getroffen zijn door borstkanker en  hun familie, vrienden en sympathisanten samen voor een wandeling van 3 km of een looptocht van 5 km.

“Tijdens de Race for the Cure® vieren we het leven met lotgenoten en hun dierbaren en herdenken we degenen die ons helaas te vroeg hebben verlaten”, aldus Think Pink. Wereldwijd staat de Race for the Cure® garant voor hetzelfde beeld van eenheid en solidariteit: personen die getroffen zijn door borstkanker dragen een roze T-shirt en worden omringd door hun dierbaren en sympathisanten in een wit T-shirt.

 

Hoe deelnemen?

Er zijn verschillende mogelijkheden om deel te nemen:

  • Neem deel aan een van de drie nationale races op 30 september, 1 en 8 oktober. U kunt individueel wandelen of lopen of in groep. 
  • Neem deel aan éen van de lokale races, alleen of in groep. 
  • Start een team, met uw collega's, uw sportclub, vrienden, enz...
  • U kunt ook uw eigen route organiseren en individueel of in teamverband wandelen of hardlopen. Alleen, met vrienden en familie of collega’s op een locatie van uw keuze. Think Pink stuurt T-shirts per post naar de teamkapitein. 
  • Creëer online content om uw eigen Race for the Cure® te promoten: Door de link naar uw teampagina, hardloopwedstrijd of wandeling te delen, kunt u uw vrienden en familie informeren over uw deelname aan de Race for the Cure® en hen uitnodigen om mee te doen. U kunt uw vrienden en familie ook vragen een donatie te doen om uw hardloop- of wandeltocht te sponsoren. Als u aan het trainen bent met uw vrienden, familie of collega's, maak dan foto's of neem een video op met uw smartphone en deel uw motivatie op Facebook, Instagram of YouTube met de hashtag #RFTC2023.

 

logo race for the cure
logo thinkpink

Voor meer informatie en inschrijving: https://www.think-pink.be/nl/Wat-doen-we/Race-for-the-Cure/Neem-deel

 

 

Curated Tags

Onze evenementen