Overslaan en naar de inhoud gaan
Novartis Logo
Utility Nav [Header]
  • Over ons
  • Ons team
  • Inschrijving op de nieuwsbrief
  • Français
  • Nederlands
Main Navigation [Primary Menu]
  • Welkom
  • Portretten
  • Onco Agenda
  • Aan tafel!
  • Mijn lichaam
  • Opdracht veerkracht
  • Hobby's Passies
  • Cultuur
Main Navigation [Mobile Header]
  • Welkom
  • Portretten
  • Onco Agenda
  • Aan tafel!
  • Mijn lichaam
  • Opdracht veerkracht
  • Hobby's Passies
  • Cultuur
Utility Nav [Mobile Header]
  • Over ons
  • Ons team
  • Inschrijving op de nieuwsbrief
  • Français
  • Nederlands
NL Dutch
  • EN English
  • NL Dutch
  • FR Français

Zoeken

  1. Back to Home
  2. Search
Filter Reset
  • (-) Aan tafel !
  • Agenda
  • Cultuur
  • Hobby-passies
  • Interview
  • Mijn lichaam
  • Opdracht veerkracht
Filter
Filter

Eend degusteren

Geniet van de gezondheidsvoordelen en de smaak van de lente: zes originele recepten met eend

Lire la suite

Lente: seizoens - producten…

Een gezonde en natuurlijke keuken met een voorkeur voor bepaalde voedingsmiddelen

Lire la suite

Winter: de beste…

Gezond en lekker koken met een voorkeur voor bepaalde seizoensproducten

Lire la suite

Lichte en feestelijke desserts

Twee suggesties voor lekkere en lichte eigengemaakte desserts

Lire la suite

Gezonde én lekkere broodjes

Een gezonde, lekkere en makkelijke maaltijd, op het werk of thuis

Lire la suite

Gezond snacken

Tussendoortjes zijn niet nodig voor een goede gezondheid, maar ze kunnen weldoend zijn bij dipjes tussen de maaltijden door

Lire la suite

Recepten én informatie

Voedingenkankerinfo.nl is een programma van het Nederlands Wereld Kanker Onderzoek Fonds. Op de website worden vragen beantwoord...

Lire la suite

Al fresco, maar gezond !

De zon en de lange dagen zijn terug en geven ons zin om buiten te eten, al fresco, rustig of met vrienden op een terras, balkon of in de tuin....

Lire la suite

“Koken is een universele taal…

Yotam Ottolenghi is een bijzonder succesvolle Brits-Israëlische kok en auteur. Sinds 2008 bracht hij heel wat kookboeken uit, waaronder ‘Flavour’, ‘Sim...

Lire la suite

Koken op lage temperaturen

Ontdek een andere manier van koken in zes vragen en antwoorden

Lire la suite

Wat eten voor, tijdens en na…

Experten van Stanford University raden aan om tijdens uw chemotherapiedag licht te eten. Langzaam en om de paar uur eten van kleine porties lijkt...

Lire la suite

Kurkuma, een specerij met…

Kurkuma is een specerij met veel troeven die een weldoend effect zou hebben op de gezondheid. De specerij wordt al heel lang gebruikt om zijn...

Lire la suite

Paginering

  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »

Paginering

  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
Results Per Page
Over ons
  • Over ons
Meer informatie
  • Inschrijving op de nieuwsbrief
  • Ons team
Categorieën
  • Aan tafel!
  • Interviews
  • Mijn lichaam
Categorieën
  • Hobby's Passies
  • Opdracht veerkracht
  • Facebook
Legal
  • Over ons
  • Privacyverklaring
Novartis logo
© 2025 Novartis AG
BE2012100814 – 10/12/2020
This website is intended for a global audience