Het team

Geneviève

Geneviève Ostyn

Nederlandstalige redacteur. Studeerde communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit Brussel. Geneviève heeft jarenlange ervaring in de medische pers en als mantelzorger. 

Dominique Léotard

Dominique Léotard              

Franstalige hoofdredacteur. Dominique is een actieve zestiger, doctor in de wetenschappen en is al jaren medisch journalist. Ze is grootmoeder van vier kleinkinderen en verdeelt haar tijd tussen werk, gezin en haar passie voor zee en boten.

Donalee Fenster

Donalee Fenster

Orkestleider van het team. Na haar studies Kunstgeschiedenis heeft deze veertiger en moeder zich altijd gespecialiseerd in de organisatie, coördinatie, budgettering, implementatie,... van communicatie over gezondheid.

Julie storms

Julie Storms

Julie is onze duizendpoot. Ze studeerde Toegepaste Communicatie en heeft een passie voor design, film en lezen. Deze combinatie is zeer nuttig is bij de redactie van het MHML-platform  waarvoor ook video’s geproduceerd worden. Julie is een combinatie van een Stanley Kubrick-liefhebber en een taalknobbel! 

Dr Sam Audali

Dr Sam Audali

Dr. Audali is een bioloog die artikels en boeken schrijft over gezondheidsvoorlichting die zowel toegankelijk als wetenschappelijk accuraat zijn. 

Werkten mee aan deze eerste editie: Francy  ‘Jones’, Monique Melotte, Eef en Stefan Gijssels.   Ze hielpen ons vrijwillig om u te kunnen helpen, waarvoor hartelijk dank!