Het team

Dr Sam Audali

Dr Sam Audali

Dr. Audali is een bioloog die artikels en boeken schrijft over gezondheidsvoorlichting die zowel toegankelijk als wetenschappelijk accuraat zijn.

Dominique Léotard

Dominique Léotard              

Franstalige hoofdredacteur. Dominique is een actieve zestiger, doctor in de wetenschappen en is al jaren medisch journalist. Ze is grootmoeder van vier kleinkinderen en verdeelt haar tijd tussen werk, gezin en haar passie voor zee en boten.

Stéphanie

Stéphanie Leblanc

Stéphanie is een psychologe die werkzaam is in het bedrijfsleven. Door haar ervaring met kanker in een vroeg stadium kan zij haar persoonlijke ervaringen en andere persoonlijke favorieten op een warme en zorgzame manier met ons delen.

Donalee Fenster

Donalee Fenster

De dirigent van de band. Na haar studie kunstgeschiedenis heeft deze veertigjarige moeder zich altijd gespecialiseerd in de organisatie, coördinatie, budgettering en uitvoering van gezondheidsgerelateerde communicatiecampagnes.

Werkten mee aan deze eerste editie: Francy  ‘Jones’, Monique Melotte, Eef en Stefan Gijssels.   Ze hielpen ons vrijwillig om u te kunnen helpen, waarvoor hartelijk dank!