Run to kick 2022

Het Ossegempark in Laken is de ontmoetingplaats, vlak naast het Brussels Atomium, aan de rand van gemeenten Jette en Schaarbeek.

Redenen om deel te nemen  

Rennen, wandelen, kruipen of gedragen worden? Het maakt niet uit! U hoeft geen geweldige atleet te zijn: Run to Kick brengt mensen -families, vrienden bedrijven- van alle leeftijden en alle fysieke condities samen. Wat ze gemeen hebben, is dat ze allemaal kinderkanker ver weg willen sjotten.

2km, 5km, 10km… kies de uitdaging die het best bij u past. Het is de perfecte gelegenheid om weer aan sport te doen, op een leuke manier en met een nobel doel!  

Bovendien moet je weten dat het geen wedstrijd met chrono's is,  niemand zal uw echte tijd kennen;-) Aan de andere kant is het wel een echte race: er is een stand met gezonde producten, water en een race T-shirt!

Samen met Angèle !

De Belgische zangeres Angèle zal op 25 september 2022 ook haar sportschoenen aantrekken en de prijzen uitreiken aan de meest gemotiveerde lopers: de beste lopers, de beste familie- en vriendenteams, de beste bedrijventeams en de favoriete lopers en teams ♥️ 

Inschrijving en inlichtingen:  

https://team.kickcancer.org/nl/campaign/run-to-kick

 

Curated Tags