De inmiddels klassieke 20 km van Brussel heeft dit jaar plaats op 12 september. Deelnemers kunnen borstkankeronderzoek vooruit helpen door onder de vlag van BIG against breast cancer te lopen.

move for big

 

Door 28.000 stappen te lopen of te wandelen om de Breast International Group (BIG) te steunen helpt u onderzoekers om gemetastaseerde borstkanker beter te begrijpen en betere behandelingen te ontwikkelen. 28.800 stappen stemmen overeen met 20 km. Met 28.800 euro kan één borstkankerpatiënt gedurende tien jaar deelnemen aan  het BIG’s internationaal onderzoeksprogramma “GPS van de uitgezaaide borstkanker” (wetenschappelijke naam: AURORA). 

Net zoals een navigatie-assistent die de te volgen route traceert, brengt BIG’s ‘GPS van de uitgezaaide borstkanker’ het parcours van de kankercellen in kaart. Dit zal de onderzoekers meer inzicht geven in het uitzaaiingsproces.


Concreet

Wanneer ? 

Zondag 12 september om  9 uur

Waar ?  

Onthaal door het BIG-team op de stand bij de fontein in het Jubelpark. U kunt er uw  spullen achterlaten, uw rugnummer en een BIG T-shirt krijgen en foto's maken!

Hoeveel?

De deelnameprijs bedraagt ​​25 euro. Eenmaal geregistreerd, wordt u gevraagd om een ​​fondsenwervingspagina aan te maken om nog meer impact te hebben.  U stemt ermee in om fondsen * in te zamelen bij uw familie, vrienden en collega's, meer bepaald minstens 50 euro om het onderzoek te steunen.
Lopers die 50 euro of meer inzamelen krijgen een BIG T-shirt.De drie lopers die via hun sponsorpagina het meeste geld hebben ingezameld krijgen een cadeautje.

(* Giften van 40 euro of meer zijn aftrekbaar)
Curated Tags

Onze evenementen